Huidverjonging volgens 3 niveau's

 

Contourverbetering , volumecorrectie en huidverjonging zijn de 3 pijlers van een jeugdig voorkomen.

 

Door onze jarenlange ervaring in de aangezichtschirurgie hebben wij een werkzaam eenvoudig systeem ontwikkeld ter verjonging van de huid. Deze werkwijze kan gebruikt worden voor de huid van uw aangezicht, hals, decolleté, armen en handen.

 

Dit zorgt voor rimpelvermindering en een stralende , jonge vernieuwde huid zonder chirurgie.

Alle crèmes en producten zijn te bestellen via www.perfectskincare.eu

 

 

 

niveau 1

 

NIVEAU 1a

 

Deze behandeling  kan door U zelf worden verricht. Wij raden U hierbij aan 3x/week een door ons ontwikkelde crème met EGF ‘s(epidermale groeifaktoren) te gebruiken in combinatie met een dermaroller.

 

Het effect zal zichtbaar worden na enkele weken gebruik. Deze crème kan in afwisseling met uw eigen  dag- of nacht crèmes worden gebruikt. Of U kunt gebruik maken van door ons ontwikkelde dag– of nachtcrèmes en tonics.

 

 

 

NIVEAU 1b : LASER OF POLLOGEN BEHANDELING

 

Bij deze behandeling maken wij gebruik van een Erbium laser of een Pollogen microneedling met radiofrequency om de collageenvorming in uw huid te stimuleren. Collageen zorgt voor het verjongen van de huid.

 

Behandelingsschema :

 

Laser : 2-4x behandeling met 3-4 weken tussenperiode.  Nadien best 1-2/ jaar een onderhouds behandeling.

 

Pollogen : 2-4x behandeling met ongeveer 2 weken tussenperiode. Nadien best 1-2x/jaar een onderhoudsbehandeling. Kan ook op donkere of bruingekleurde huid worden verricht

 

 

niveau 2

 

 

 

NIVEAU 2 A-B: ZOALS NIVEAU 1 MET TOEVOEGING VAN EGF

 

 

Wij maken ,zoals in niveau 1, gebruik van Erbium laser of Pollogen microneedling doch wij gaan EGF’s (epidermale groeifaktoren) toevoegen in crème vorm. Deze EGF’s gaan we met behulp van ultrasound in uw huid inbrengen. EGF’s stimuleren eveneens de nieuwvorming van collageen in uw huid. Verder hebben zij een regulerend effect op de cellen van de huid en zorgen voor een helende werking op onze huidcellen welke zijn aangetast door de toenemende luchtvervuiling. De crème met EGF en een dermaroller zal met U worden meegegeven. Na enkele weken zal uw huid opnieuw “stralen”.

 

Behandelingsschema :

 

A: Laser of Pollogen behandeling met inbrengen van EGF creme.

 

B: Na 2 weken en na 4 weken opnieuw een Pollogen of Laserbehandeling met opnieuw inbrengen van de EGF crème.

 

Vanaf dan 3x/week zelf dermaroller gebruiken met EGF crème.

 

 

 

niveau 3

 

NIVEAU 3 : STAMCELTHERAPIE

 

Eerst nemen wij een klein vetstaaltje van uw buik of andere lichaamsstreek. Wij gaan hieruit uw stamcellen extraheren. Deze stamcellen zullen na  de Erbium laser of Pollogenbehandeling in uw huid worden ingebracht ZONDER injectie.

 

Wij geven u hierna de crème met EGF’s en een dermaroller mee. Deze crème mag U met dermaroller aanbrengen vanaf 7 dagen na de stamceltherapie. .

 

Stamcellen zorgen voor de meest krachtige en erg langdurige verjonging van de huid.  Stamcellen zijn jonge cellen die de oudere cellen in uw huid gaan vervangen .Hierdoor stijgt ook de produktie van groeifaktoren waardoor uw huid zal gaan “stralen”. De stamcellen zullen ook de rimpels in uw huid in belangrijke mate doen verdwijnen en zij hebben eveneens en erg positief effect op de door milieufaktoren (pollutie,roken,zonneschade etc..)beschadigde huid.

 

 

 


Download
Huidverjonging folder
huidverjongingCORRECTIEspdf.pdf
Adobe Acrobat document 402.5 KB