Dr. Jan Vermeylen behaalde in 1984 zijn diploma Algemene Geneeskunde aan de Katholieke Universiteit te Leuven. Nadien specialiseerde hij zich in de plastische chirurgie. Hij genoot onder meer opleiding in "The Plastic Surgery Unit" van het Odstock Hospital in Salisbury (UK). In 1990 studeerde hij af als plastisch chirurg. Verschillende wetenschappelijke artikels van zijn hand werden internationaal gepubliceerd in de betreffende vakliteratuur.

Dr. Vermeylen heeft verschillende belangrijke presentaties gegeven op nationale en internationale congressen. Zowel op het vlak van reconstructieve als esthetische chirurgie. Recentelijk vooral over  de MACS-U- lift , een erg natuurlijke minilift techniek voor aangezicht en halscorrectie.

 

Dr. Vermeylen was gedurende meer dan 30 jaar diensthoofd Plastische en reconstructieve chirurgie van het  AZ Turnhout en hij runt een eigen privépraktijk " Clinica d'Oro " in het centrum van de stad Turnhout. Hij legt zich toe op zowel plastische als reconstructieve chirurgie. Hij heeft een speciale interesse voor face-lift, halslift en ooglid chirurgie.Mevr. Marina Peinen werkt sedert 1992 bij Dr. Vermeylen. Zij heeft een opleiding als verpleegkundige genoten aan het HIVSET te Turnhout. Vooraleer zij deel uitmaakte van het Clinica d'oro team was zij gedurende meer dan 10 jaar operatieverpleegkundige in het AZ Turnhout. Sedert zij werkzaam is bij Dr.  Vermeylen assisteert zij iedere ingreep en is zij verantwoordelijk voor de organisatie van Clinica d'oro. Door haar erg uitgebreide ervaring in de plastische chirurgie is zij in staat om al uw vragen te beantwoorden. Mede door haar functie als coördinator en haar functie als operatieverpleegkundige is zij voor vele patiënten het ideale aanspreekpunt binnen Clinica d'oro.

 

Voor praktische vragen te bereiken op marina@clinicadoro.com