AZ Turnhout

Plastische en esthetische chirurgie turnhout. Diensthoofd : Dr. Vermeylen.

www.azturnhout.be

 

Body Tite - Turnhout

Clinica d´Oro waren de eerste in Belgie die de Body tite mochten verrichten. Ondertussen hebben wij reeds verschillende honderden mensen geholpen met deze techniek. Uw specialist in esthetische en plastische chirurgie in Turnhout.

www.turnhout-bodytite.be

 

Borstvergroting - Turnhout

Geef uw zelfvertrouwen een boost en laat U adviseren bij Clinica d´Oro in Turnhout. Uw specialist in borstvergroting met de juiste maat! Clinica d´Oro zoekt samen met U voor de juiste behandeling.

www.turnhout-borstvergroting.be

 

Facelift te Turnhout

Clinica d’Oro is uw specialist in zowel plastische als esthetische ingrepen. Laat bijvoorbeeld uw gelaat opnieuw schitteren, dankzij onze Facelift in Turnhout,

www.turnhout-facelift.be

 

Ooglidcorrecties - Turnhout

Met meer dan 6000 ooglidcorrecties is Clinica d´Oro de specialist in ooglidcorrecties in deregio Turnhout.en ver daarbuiten Expert in Plastische en esthetische chirurgie met meer dan 25 jaar ervaring.

www.turnhout-ooglidcorrecties.be

 

Plastische Chirurgie - Limburg

Maak komaf met dat gebrek aan zelfvertrouwen of dat ene complex...

...met uw expert in esthetische en plastische chirurgie in Limburg! Ga voor een oplossing op maat

www.limburg-plastischechirurgie.be

 

Plastische Chirurgie - Antwerpen

Uw lichaam betekent alles voor u. Of u nu man of vrouw bent, uw lichaam dient tot in de puntjes in orde te zijn. Het team van Clinica d’Oro is zich hiervan meer dan bewust en vormen dé referentie op het gebied van plastische chirurgie in Antwerpen

www.antwerpen-plastischechirurgie.be

 

Plastische chirurgie - Turnhout

Onze plastische chirurgie in Turnhout is uw oplossing op maat, wanneer uw lichaam de hulp van vakkundige handen kan gebruiken. Clinica d’Oro zoekt samen met u samen met u de meest geschikte oplossing.

www.turnhout-plastischechirurgie.be